Serik Hurdacı

Serikte hizmet veren meslektaşlarımız içinde her çeşit ikinci el inşaat malzemeleri almaktayız. Antalya Serik merkez hurdacısı olmanın gurunu birlikte çalıştıklarımız ile yaşamaktayız.

Antalya Serik merkezinin az kullanılmış ofis mobilyaları ve hurda alımı yapmaktayız. Hurda alım satımında tecrübeyle profesyonel hizmet vermekteyiz.

Kumsal Metal size 7/24 hizmet sunmaktadır. Serik bölgesi hurdacı firma olarak avantajlı fiyat listeleri ile konumunuza geliyoruz. Kumsal Metal kaliteli hizmetleriyle Serik hurdacılık işlerine yeni değişimler kazandırmaktayız. Serik hurda listesinden yukarıda hurda fiyat listesi ile alım satım hizmeti veriyoruz.

Satılacak hurdalarınızın bedelini hurdanızı taşırken peşin olarak ödüyoruz. Serikte hurda metal ve plastik geri dönüşüm firmasıyız.

Bütün hurdaları almak amacı ile Serikte hurda alım merkezi oluşturuyoruz. Elinizde ne kadar hurdanız olursa olsun zaman kaybetmeden bize ulaşıp üç dakika zaman kaybetmeden avantajlı fiyat teklifi edinebilirsiniz.

Tonajlı miktarda hurda alımlarında yüksek fiyat fiyat teklifleri veriyoruz. Serik hurdacı firmalar içerisindeyiz. Serik hurda fabrikaları içinde liderlik yapıyoruz.

Serik Hurdacı Firma Telefon Numarası

Yirmi altı senedir on binlerce kilodaki krom hurdasını geri dönüşüm yöntemleri ile ekonomimize kazandırabildik. Hizmetlerimizle gereğinden az doğal kaynak yok edildi. Dolayısıyla hurda atık fiyatı öğrenmek nedeniyle telefon numaramızı tuşlamanız yeterli olacaktır. Hemen arayın, en iyi hurda fiyat listesi ile hurda malzemelerinizi değerinde satabilirsiniz.

Serik her türde hurda alım faaliyetlerimizi verdiğimiz alanlar içerisindedir. Serik hurdacı telefonu bu sayfanın içeriğinde bir tıklamayla arayabileceğiniz şekilde bulunuyor. Okuduğunuz gibi geri dönüşüm geleceğe önem vermektir. Şayet sizde isterseniz elinizdeki hurda malzemenin satışını gerçekleştirerek çalışmalarımıza yardımcı olabilirsiniz.

Serik’in Hurdacı Firması

Serik çevresinde hurdacı telefon numarası mı arıyorsunuz? Serik’teki en büyük geri dönüşüm ve hurdacılık firması Kumsal Metal hizmeti ayağınıza getiriyor! Kurumsal anlayışla daha fazla kâr elde etmek istemekteyiz.

Sizde her çeşit hurda satışı sebebiyle hizmet telefon numaralarımızı rehberinize ekleyebilirsiniz. Serik hurdacı firması olarak Serik’in tümünde hurdacılık yapıyoruz. Her tonajdaki atık malzeme için yakında bulunan hurda nakil personellerimizi yönlendirmekteyiz. Hurdacılıkta 26 senelik deneyim ile sektöre öncülük etmeye devam etmekteyiz. En yakın Serik hurdacı telefonumuzu aramanız yeterlidir. Antalya’nın tüm ilçelerinde olduğu gibi Serik genelinde de hurda alım hizmetlerimizi sürdürmekteyiz. Her türlü Antalya hurdacı ihtiyaçlarınız için buradayız.

Serik te Hurda Alan Firma

Müşterilerin memnuniyetine öncelik vererek sürümden kazanç elde etmeyi arzu ediyoruz. Dolayısıyla her türde profesyonelliği kapınıza getirmeye çalışıyoruz. Serik içerisinde yerinden demir çubuk hurdası alım hizmetleri vermekteyiz.

Serik te kalay hurda, CNC torna artığı hurda malzeme, hurda çelik, zamak, çinko hurdası almaya devam ediyoruz. Şimdi de siz kıymetli müşterilerimize Serik te hurda alan fabrikalar ile bizim aramızdaki hizmetlerimizi anlatacağız.

Serik’te ikinci el malzeme ve hurda alım satımı işlerinizde profesyonel hizmetler sunuyoruz. Toptan alüminyum, hurda bakır, demir hurdası, kablo hurdası, çinko hurda,sarı hurda, ve kurşun hurda alımı yaparken fiyat listeleri sunuyoruz. Serik te hurda alan hurdacılar arasında kaliteli hizmet ve deneyimli personelimizle öncü durumdayız.

Serikte Hurda Kablo Alan En Yakın Hurdacı

Antigron kablo hurdaları, enya kablo, tek damar kablo hurdaları, karışık kablolar, iç tesisat kablosu hurdaları için nakit ödeme yapıyoruz. Kablo hurdası alanlar konulu metne bir göz atabilirsiniz. Serik’te hurda kablo alımı yapıyoruz.

%40 bakırlı kablo, %30 bakırlı hurda kablolar, %50 bakırlı hurda kablolar, hurda elektrik kabloları alımında öncüyüz. Şehir genelinde çelik içli kablo hurdası, çelik zırh kablo, hurda yeraltı enerji kabloları, hurda fare yemez alım satımı için değerinin üstünde fiyat teklifini vermekteyiz. Serik’te toptan hurda kablo alırken piyasasından oldukça yüksek fiyat listesi sunuyoruz. Ptt kabloları, ptt kablo içi deşe hurdaları, ptt kablo içi yağlı (deşe), telefon kablosu hurdası satarak daha çok kazanmayı arzulayanlar bizi arayabilir.

Serik’te hurda kablo alanlar içinde en iyi fiyatları veriyoruz. Serik in en iyi hurdacısı Kumsal Metal firmamız ile sizde yüksek kazanç sağlayabileceksiniz.

Serik’te Hurda Demir Alanlar

Yüksek tonajlı inşaat yıkım hurdası, inşaat demiri çubuğu, hurda demir pik, demir döküm hurda, inşaat demir hurdası alımı yapılır. Hurda demir alan geri dönüşümcüler içindeyiz.
Serik hurda demir fiyatları için firmamıza ulaşın.

Dilediğiniz yerden demir merdiven korkuluğu, tufal, asansör malzemesi hurdası, demir ev kapısı, demir pencere korkuluğu, Serik hurdacısıyız. Anlık güncel demir hurda ton fiyatı için Serik hurdacı firmamıza ulaşabilirsiniz. Anlık demir hurda fiyatları hakkında bilgi bir şey öğrenmek için linkine tıklayınız.

Demir hurdası, dünya genelinde çokça bulunan madenler içerisindedir. Sitemizdeki Serik extra demir hurda ton fiyatlarını üyelerimizle bedelsiz paylaşıyoruz. Serikte toplama demir hurda, talaş demir hurda, teneke, DKP demir hurdası, extra demir hurda ticareti yapıyoruz.

Serikte Hurda Krom Alımı

Serik’te hurda krom için nakit ödeme yapıyoruz. Serik hurda krom fiyatları öğrenmek için bize ulaşabilirsiniz. Hurda krom ton fiyatı konusunda bilgi almak amacıyla içeriğinin olduğu linke tıklayabilirsiniz. Paslanmaz krom alan Serik hurdacı depsouyuz.

Gerektiği kadar yapısı nedeni ile zırhlı araba dahil bir çok yerde hurda krom kullanılıyor. Nikelle karıştırılarak paslanmaz elde edilir. Yollayacağınız adresten krom paslanmaz 304 kalite hurda, hurda krom 304 talaşı, hurda paslanmaz krom 316 kalite talaşı, hurda krom paslanmaz 310 talaşı, krom paslanmaz 316 hurdası, 310 krom paslanmaz hurdası alımı yapıyoruz. Antalya Serik’te 201 kalite krom hurdası, hurda krom paslanmaz 201 kalite talaşı, 430 krom paslanmaz hurdası, krom paslanmaz 202 kalite hurda, krom paslanmaz 430 kalite hurda talaşı, ikinci el krom tank, hurda paslanmaz krom 202 kalite talaşı alımı yapmaktayız.

Serik Hurdacı Hurda Bakır Alımı

Bakır profil hurdası, 1/2 bakır boru hurda, soyma bakır, bakır talaş, yanık bakır hurdası, antigron kırma (Granür), kırkambar bakır hurdası alımı yapıyoruz. Bakır tel, hurda bakır tencere, hurda TTR kırma, bakır lama hurda, eski bakır kazan alıyoruz. Serik’te bakır hurdası alabilmek için profesyonel bir kadro oluşturduk.
Serik hurda bakır fiyatları için arayabilirsiniz. Bakır hurdası alan Serik hurdacı telefonunu şimdi arayın deneyimli hizmetlerimizin keyfini yaşayın! Serik’in tümünde bakır hurdası alımı yapıyoruz. Kap kacak hurdası, hurda levha, bakırlı petek, bakır eşya, hurda bakır hammadde satarak para kazanmak isteyenlere profesyonel hizmet veriyoruz. Hurda bakır fiyat listesi yazımızda geniş bilgi var. Hurda bakır fiyatları Serik’teki alımlarda geçerli olacaktır.

Serik’te Hurda Alüminyum Alanlar

Her nevi toptan alüminyum hurdası nakit alınır.
Serik hurda alüminyum fiyatları hakkında bilgi almak için arayabilirsiniz. Yerinden alüminyum klima radyatörü, alüminyum curuf, alüminyum alikobant hurdası, alüminyum eloksallı profil alımı yapmak için telefonlarınızı bekliyoruz. Alüminyum’un atom numarası 13 ve simgesi AI olan kimyasal bir element türü. Gümüş renkli, sünebilen bir metal çeşididir.

Bize verdiğiniz önem sebebiyle sonsuz teşekkürler. Hurda alüminyum tencere tava, hurda alüminyum tas tabak, hurda alüminyum petek, alüminyum jant, alüminyum çatı sacı, hurda alüminyum tel alıyoruz. Alüminyum radyatör peteği hurdası, alüminyum üretim artığı hurdası, hurda alüminyum levha, hurda alüminyum talaş, alüminyum kutu alım satımı gerçekleştiriyoruz. Serik te alüminyum hurda alan hurdacılar arasındayız. Sayfamızdaki Serik alüminyum hurda ton fiyatlarını abonelerimiz ile paylaşmaktayız.

Hurda alüminyum ofset matbaa, hurda alüminyum araiş, alüminyum kartel hurdası, alüminyum profil hurda, alüminyum piston için peşin ödeme yapıyoruz. Sizin desteğiyle Serik te durmadan tecrübe kazanıyoruz.

Serikte Sarı Hurda Alan Yerler

Kumsal Metal firmamız Serik’te hurda sarı alımı yapan firmayız. Kumsal Metal olarak sarı pirinç araiş MS-70, pirinç sarı araiş, MS-64 sarı araiş, sarı çubuk talaşı hurdası, çubuk ucu parça sarı alım satımında piyasaya hakimiz.

Sayfamızdaki Serikteki sarı pirinç fiyat listesini saat başı ulaştırıyoruz. Sarı pirinç alan hurdacılar hakkındaki metine göz gezdirebilirsiniz. Serik hurda sarı fiyatları bulunan listemiz için arayın. Serik’in tamamında hurda sarı oto radyatörü, hurda fosfor bronz, kırkambar sarı, sarı pirinç su saati, sarı musluk, hurda sarı talaşı, külçe sarı alan yerler arasındayız.

Serik Hurdacılar Sitesi

Hurda imalat artığı, hurda motor, hurda karbür, hurda nikel, titanyum satmak için irtibata geçmekten çekinmeyin.

Antalya Serik hurdacılar sitesi içerisinde hizmet sunmaktayız. Kesinlikle hurda araç veya motosiklet hurdası alıp parçalamıyoruz. Bu sebep ile hurda oto parçası için arama kabul etmiyoruz. Eminiz Serik oto sanayi sitesi içerisinde oto yedek parça işleri ile meşgul olan hurdacı firmaları vardır. Rica ederiz bu tarz isteklerinizde bu işle uğraşan firmaları arayın.

Serik organize sanayi hurdacı firmasıyız. Hurdacılıkda ayrım yapmıyoruz. Nema 23, Nema 46, Nema 17, Nema 34 step motor hurdası almaktayız.

2.el Raf Hurdası Alanlar

Hurda depo rafı işleri yapıyoruz. Genellikle yenilen baharatçılardan elde ettiğimiz ürün teşhir reyonları, mağaza rafı hurdaları, market rafları, demir raf hurdaları, çelik raf hurdası arasından seçtiğimiz yeni gibi 2. el raf satıyoruz.

İkinci el metal raf ihtiyaçlarınızı karşılıyoruz.. Daha geniş bilgi edinmek için 2.el raf alım satımı hakkındaki konumuza göz atmak isteyebilirsiniz. Serik hurda çelik raf fiyatları hakkında detaylı almak maksadiyla çağrı merkezimizi tuşlayabilirsiniz.

Serikte Minare Hurda Kurşun Alımı

Kurşun kullanılmakta olan en eski metaldir. Kumsal Metal olarak Serik te Cami minare kurşunu, kurşun yağmur oluğu hurdası, hurda kurşun levha, kurşun boru sökümü için yerinize kendi araçlarımızı yönlendiriyoruz. Ayrıca Serik’te çatı söküm çinkosu almaya devam ediyoruz. Çinko hurdası satın alan yerler arayışındaysanız hemen arayabilirsiniz.

Yaşam alanlarımızda mühimmat üretiminde, benzin katkısı olarak, radyasyondan korunmak sebebiyle üretilen yalıtım malzemelerinde, aküler üretilirken, kabloların izolasyonunda, kimyasal maddeler ve pigmentlerde, çeşitli alaşımlar üretilirken kurşundan faydalanılmaktadır. Yer yüzünde doğal olarak çıkarılmaktadır. Doğadaki kurşunlar patlatma, kazma, kırma ve öğütme aşamalarından geçmektedir. Daha sonra ekstraktif metalurji yöntemleriyle işlenir.

Serik’te Plastik Hurdası Alan Yerler

Plastik hurdası; hidrojen, (N) azot, oksijen (O), (C) Karbon ve diğer organik veya inorganik elementlerle oluşturulan monomerle polimer malzemenin adıdır. Toptan mavi ve kırmızı kapak hurda, hurda kırkambar plastik, pet şişe hurdası, şeffaf naylon, pimapen imalat artığı için güncel fiyat sunuyoruz.

Serik etrafında ABS plastik, hurda polipropilen moblen, jelatin hurdası, hurda polistiren kristal alımıyla iştigal ediyoruz.
Serik hurda plastik fiyatları için arayabilirsiniz.

İkinci El İnşaat Malzemesi Alım Satımı

Müteahhitler tarafından kullanılan alçı sıva karıştırma mikseri, boya tabancası, yük asansörü, harç pompası ikinci el portatif, ikinci el plywood alıyoruz. Ayrıca işi bırakan esnaflardan satın almış olduğumuz küçücük uygun fiyatlı fayans kalebodur, dayanıklı laminant parke, tavan, kiremitler satışı gerçekleştiriyoruz. Yıkılan fabrika vb. binalardan ayırılan yeni ayarında ikinci el pimapen pencereler, mutfak dolabı, kapı satıyoruz.

Serik’te Fabrika Yıkımı ve Makine Sökümü

İşe başlamadan önce sökülecek binanın etraflıca incelenerek ihtiyaç duyulan aletlerin hazırlanması gereklidir. Serik fabrika söküm işlerine talip olmaktayız.

Yapıların inşa projesi diğerlerinden farklıdır. Bu sebeple yıkımları ona göre yapılmalıdır. Yıkım işleri tamamlamak ekosistemin korunması ve iş güvenliği bakımından risk taşımaktadır. Deneyim kazanmış personeller tarafından kontrollü tamamlanmalıdır.

Serik’te Çelik Çatı Konstrüksiyon Sökümü

Mekânların en önemli yeri şüphesiz çatıdır. Çelik çatı mekanın kullanımını kolaylaştırır. Çelik yapı ve prefabrik binalar sökümlerinde işletmenin inşaat projeleri incelenmelidir. Böylece 2.el çatı makası ve ikinci el çelik konstrüksiyon malzemesi şeklinde satılabilecek olanlar değer kazanır. Kolaylık açısından en sağlam çelik çatılardır. Panel çatı, kenet çatı, metal çatı, skylight, tonoz çatı, hareketli cam çatı, polikarbon çatı benzeri çeşitleri vardır. Tüm bu çelik çatı projelerinin yıkım sökümü ötekinden farklı yöntemlerle tamamlanmaktadır. Çelik çatı makası söküyoruz. Sökümden sonraki parça çelikler geri dönüşüme kazandırılmaktadır. Serik çelik konstrüksiyon fabrika söküm işlerinde 26 deneyime sahip personellerimizle hizmet vermekteyiz.

Hurda Akü Alan Yerler

Elektriğin kimyasal olarak depolanmasını sağlayan ihtiyaç halinde elektrik biçimde vermeye yarar. Kuru akü hurdası, hurda sulu akü, küçük akü hurdaları hizmetini kolaylaştırdık. Ateşleme, çalıştırma ve aydınlatma işlerinde elektrik enerjisine ihtiyaç duyulan aletlerde akümülatörlerden faydalanıyoruz. Aküler, yalnızca ateşleme işlemlerinde kullanılmazlar. Bunun yanında alıcılara akım iletmek, voltajı dengelemek gereğinden fazla devirlerde alternatörlerin ürettiği voltaj düzenlemek amacıyla akülerden faydalanılarak araç korunmaya alınır. Serik hurda akü fiyatları sormak için arayabilirsiniz. Akü; otomobiller gibi enerji ihtiyacı duyulan taşıtlarla bazı elektrikli aletlerde kullanılır.

Jeneratör Hurdası Alanlar

Kullanıma bağlı olarak her türlü malzemenin ömrünü tamamlaması ve bozulması olasıdır. Fakat eski jeneratörler çalışmıyor olsa dahi alıcı bulur. Hurda jeneratör satanlar firmamızdan fiyat teklifi bize ulaşın. Hurda jeneratör alan hurdacılar içerisinde bulunuyoruz. Serik hurda jeneratör fiyatları hakkında bilgi almak için arayın. Elektriğe ihtiyaç duyulan alanlarda jeneratörler kullanılmaktadır.

2. El Endüstriyel Mutfak Ekipmanları Alımı

Popcorn makinesi, su sebilleri, kıyma makinesi, tabldot, kahve makineleri, ayran makineleri, çay ocağı dobajı alıyoruz. Elimizdeki döner ocakları, teşhir dolapları, hamur yoğurma kazanları, endüstriyel ocaklar, aspiratör, davlumbaz, evye, küvet, krom paslanmaz salata ve meze reyonları ve benzeri endüstriyel mutfak aletlerini görebilmeniz amacıyla sizleri depolarımızı gezmeye davet ediyoruz. Sanayi tipi 2.el cafe, lokanta mutfağında kullanılan ekipmanları alımı yapıyoruz. 2.el servis bıçağı, tabak, bardak, bardak kurutma makineleri, tabak kurulama makinesi, paslanmaz krom tencere, kazan, tepsi, tava, tezgah altı 3 kapaklı dolaplar satan yerler bu sayfadaki numaraları arayabilir. Temiz kullanılan sanayi tipi bulaşık makinası, buz makineleri, endüstriyel çamaşır makinası, tezgah altı dolap, pizza dolapları, tezgahlar alınır.

Serik’te Karton Hurda Alım Satımı

Adresten hurda fotokopi kağıdı, defter hurdası, hurda kitap, selpak hurdası alımında alışkanlık haline getirdiğimiz fazladan hassasiyet ile müşterilerimize piyasa değerinden daha yüksek miktarda kâr etme avantajı takdim ediyoruz. Serik hurda kağıt fiyatları bulunan sayfamızı incelemek için arayın. Serikte hurda bristol kağıt, hurda gazete, hurda kuşe kağıt alımı yapıyoruz.

Önceki sayfamızdaki hurda kağıt alan yerler hakkındaki içeriği kesinlikle ziyaret etmelisiniz. Serik te kağıt, karton hurdası alımı yapmaya kesintisiz devam ediyoruz. Avantajlı fiyata hurda beyaz kağıt, kartonlar, karton koli, karışık renkli kağıt hurdaları alan yerler arasında en doğru kilo fiyatını firmamız teklif ediyor.

Serik Hurda Fiyatları

Güncel hurda fiyatları ile hurda satmak için hemen arayın. Buradaki Serik hurda fiyatları en az haftada bir defa güncel olarak değiştirilmektedir. Kurumsal firma olarak tüm hurda alımlarımızı yeni hurda fiyatları ile tamamlıyoruz. Anlık demir hurdası fiyatları konulu konuyu inceleyebilirsiniz.

Serik’te Çinko Hurda Alımı

Çinko, yer kabuğunda en çok miktarda çıkarılabilen metal elementler içinde 23. sırada yer almaktadır. Çinko amonyak, siyanür, amin, halojen iyonlarıyla birleşerek kompleks bileşikler meydana getirir.

Serik hurdacı firma olarak çinko levha hurdası, çinko çatı sökümü alıyoruz. Çinko, antik dönemlerden bu yana bilinen bir cevherdir. Fakat nasıl üretileceği ve kullanılacağı tam olarak anlaşılamadığından öteki metallerle karıştırılarak element olarak kullanılmıştır. Açık gri mavimsi renkteki çinko geçiş metallerinden sayılır.

Hurda Sac Alım Satımı

Sac; çoğunlukla demirin ince veya kalın levha şekline getirilen biçimidir. Merdane ile değişik inceliklerde düzleştirilmektedir. Kullanım alanına göre belirlenen ebat ve boyutlarda kesilmektedir. Kiler tavanı kaplamak amacıyla kullanılabilir. Serik te sac hurdası alan firmayız. Varil sandviç panel, demir kapı, çatı üretimlerinde kullanılmaktadır. Çeşitli tekerlekli arabaların kapılarında, gemi, uçak gövdelerinde yoğun bir biçimde kullanılmaktadır. Demir kapı, çatı kaplaması, straforlu sandviç panel, varil üretimlerinde sac levhası kullanılmaktadır. Tüm saydığımız malzemelerin kullanılmışına hurda sac levha denilmektedir. Hurda sac geri dönüşüm yapan firmalarca toplanır.

Elektronik Hurdası Alanlar

Dizüstü bilgisayar Hurdası CRT monitör, eski ana kart, elektronik kart, power, bozuk modem, DDR rulo artıkları, işlemci, harddisk, server, tonerli yazıcı, fotokopi makineleri, ekrankartı, ram, tarayıcı, ses kartı almaktayız. Şarj cihazı, elektrik panosu, adroid telefon işlemcileri, kontaktör, trafolar, GSM baz kartları, termik röleler, röleler alıyoruz. Sıfır ve az kullanılmış elektronik eşya için bedelini anında ödemekteyiz. Çamaşır makinesi, klima, terazi, ütü, fön makineleri, ütü masası, ocak, filtre kahve ve çay makinesi, bulaşık makinesi, fırın, vantilatör, kombi, mini buzdolabı alımı yapıyoruz.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir