Mustafakemalpaşa Hurdacı

Bursa Mustafakemalpaşa merkezinin hurda ve ikinci el ofis mobilyası alım satımı yapıyoruz. Tüm hurdayı konumunuzdan bizzat gelerek almaktayız. Bursa Mustafakemalpaşa hurdacı firması olmanın haklı mutluluğunu birlikte çalıştıklarımızla yaşıyoruz.

Günlük Mustafakemalpaşa hurda fiyatlarıyla hurda malzeme alımı yapıyoruz. Tonajlı hurda alüminyum,bakır,kurşun,demir,kablo alışverişlerinde piyasadan yüksek fiyat garantisi sunmaktayız. Mustafakemalpaşa hurdacısı firma olarak hizmet veriyoruz.

Hurda malzeme alımında deneyimle rakiplerimizden yüksek hurda fiyat listesi sunabiliyoruz. Elinizde ne kadar hurdanız olursa olsun vakitinizi durduk yere geçirmeden Kumsal Metal personelleri ile bağlantıya geçip 1 dakika geçmeden fiyat teklifi vermemize yardımcı olabilirsiniz. Alacağımız hurdanızın uzmanlarımızca hesaplanan bedelini nakit bir şekilde ödemekteyiz. Mustafakemalpaşa genelinde hizmet veren Kumsal Metal liderliğinde Mustafakemalpaşa hurdacılık faaliyetlerine kurumsal anlayışlar kazandırmaktayız.

Mustafakemalpaşada hurda plastik ve metal geri dönüşüm fabrikasına sahibiz. Mustafakemalpaşa da hurda alan depolar arasında hizmetlerimiz ile öncüyüz. Mustafakemalpaşadaki hurdacılar arasında her türlü kağıt hurdası almaya devam ediyoruz.

Kumsal Metal sizler gibi kaliteli hizmetten taviz vermek istemeyen müşterilerine daima hizmet veriyor. Mustafakemalpaşa hurdacısı olarak hurdacılık yapıyoruz.

Mustafakemalpaşa da Hurda Alım Satımı

Yüksek tonajlı hurda kurşun, hurda demir, çinko hurdası, alüminyum hurda, bakır hurdası, kablo ve hurda sarı alırken Mustafakemalpaşa’daki piyasasının üstünde fiyat teklifleri sunuyoruz. Mustafakemalpaşada hurda alım satımı yapanlar arasında kaliteli hizmetler ve uzman personelimizle ön plana çıkıyoruz. Mustafakemalpaşa’da istediğiniz yerden bakır kazan hurdası alıyoruz. Mustafakemalpaşa da ikinci el malzeme ve hurda alım satımı yaptığımızdan bahşetmiştik. Firmamıza hurdasını satmak isteyenlerin memnuniyetine öncelik vererek çok çalışmadan daha fazla kazanç elde etmeyi düşünüyoruz. Dolayısıyla her türlü profesyonelliği kapınıza getiriyoruz. Bugün de sizler gibi hurdasını değerlendirmek isteyen herkese Mustafakemalpaşa’da hurda alan geri dönüşüm firmaları ile Kumsal Metal arasındaki farkımızı anlatmaya çalışıyoruz. Mustafakemalpaşada çinko hurdası, kalay hurda, çelik hurdası, zamak hurda, hurda imalat artığı almaya devam ediyoruz.

Mustafakemalpaşa’da Hurdacı Firma Numarası

Anlattığımız gibi geri dönüşüm doğaya ve geleceğe önem vermektir. Şayet sizlerde isterseniz elinizdeki hurdanın satışını gerçekleştirerek milli ekonomiye yardımcı olabilirsiniz. 1996 yılından bu günlere on binlerce kilo hurda kabloyu geri dönüşümle yerli ekonomiye kazandırabildik. Hizmetlerimiz ile çok daha fazla doğal kaynağın yok edilmesi önlendi.

Mustafakemalpaşa adresten hurda malzeme alımı faaliyetlerimizi sürdürdüğümüz ilçeler içinde yer alır. Şimdi telefonumuzu arayarak, yüksek hurda fiyatlarıyla hurdanızı satabilirsiniz.

Bu yüzden hurda malzeme fiyatları öğrenmek sebebi ile bizi tuşlayabilirsiniz. Mustafakemalpaşa hurdacı telefonu sayfamızın içinde bir tıklamayla tuşlayabileceğiniz yerdedir.

Mustafakemalpaşa Hurdacı Firma

Sizlerde her tür hurda malzeme satışı yapmak amacıyla telefon numaramızı kaydedebilirsiniz. Mustafakemalpaşada hurdacı firması olarak Mustafakemalpaşa’nın etrafında hurdacılık faaliyetleri sürdürüyoruz. Her miktardaki hurdanın alımı için en yakın araçlarımızı yönlendirmekteyiz. 26 senelik sektörel tecrübeyle piyasaya bi dolu yenilik getiriyoruz. En yakın Mustafakemalpaşa hurdacı firmamızı arayarak ulaşabilirsiniz. Bursanın tamamında olduğu gibi Mustafakemalpaşa genelinde de profesyonel faaliyetlerimizi devam ettirmekteyiz. Her türlü Bursa hurdacı gereksinimlerinize cevap veriyoruz.

Size en yakın hurdacı mı arıyordunuz? Mustafakemalpaşa’daki en deneyimli hurdacılık firması Kumsal Metal ile tanışın! Sürümden kazanmaya önem vererek standartlarımızı arttırıyoruz.

Mustafakemalpaşa Hurdacı Hurda Bakır Alımı

Hurda bakır alan yerler makalemizde detaylı anlatıma ulaşabileceksiniz. Mustafakemalpaşa hurda bakır kilo fiyatı saat başı güncellenmektedir. Hurda bakır hammadde, kap kacak, bakır eşya, bakır petek, bakır levha hurdası alan yerler içerisindeyiz. Soyma bakır hurdası, hurda 3/8 bakır boru, hurda bakır kızıl talaş, profil, yanık bakır, antigron hurdası, kırk ambar alım satımı yapıyoruz. Bakır hurdası alan Mustafakemalpaşa hurdacı telefon numarasını acilen arayarak kaliteli servislerimizin keyfini yaşayın! Mustafakemalpaşa da kurumsal hurdacısı olarak hurda bakır geri dönüşümünde deneyimliyiz. Hurda TTR kırma granür, büyük bakır kazan, bakır tencere hurda, tel hurda, bakır lama için size özel fiyat teklifi sunuyoruz. Bursa Mustafakemalpaşa’da bakır hurdası alan hurdacılar içerisindeyiz. Mustafakemalpaşa hurda bakır fiyatları bulunan listemiz için arayabilirsiniz.

Mustafakemalpaşa’da Hurda Kablo Alım Satımı

Çevremizde yeraltı enerji kablo hurdaları, çelik zırhlı kablo, fare yemez kablo, çelik içli kablo hurdası alım satımı sırasında piyasanın üstünde fiyat teklifini vermekteyiz. Antigron kablo hurdası, karışık kablo hurdası, hurda tek damar kablolar, iç tesisat kablo hurdası, hurda enye kablolar alımı yapan hurdacıyız.

Hurda telefon kablosu, hurda ptt kablosu içi, hurda ptt kablosu içi yağlı, ptt kablo hurdası satacak olanlar hemen arayın. Mustafakemalpaşa etrafında kablo hurda alıyoruz.

Tonajlı hurda kablo ticaretinde değerinden daha yüksek fiyat sunuyoruz. Mustafakemalpaşa’da hurda kablo alımı yapıyoruz.

Hurda kablo konulu metine göz atabilirsiniz. Mustafakemalpaşa nın en iyi hurdacısı Kumsal Metal firmamızla sizlerde kazançlı çıkabilirsiniz. %50 bakırlı hurda kablo, %30 bakırlı kablolar, hurda elektrik kablosu, hurda %40 bakırlı kablo alım satımı yapıyoruz.

Mustafakemalpaşada Hurda Krom Alan Firmalar

Mustafakemalpaşada hurda krom alıyoruz. Mustafakemalpaşa hurda krom fiyatları hakkında bilgi edinmek için bizimle irtibata geçin. Bursa Mustafakemalpaşa’da krom 430 hurda talaşı, 430 kalite paslanmaz krom hurda, 202 krom hurda, krom paslanmaz tank hurda, krom paslanmaz 202 hurdası talaşı, paslanmaz krom 201 kalite hurdası, hurda paslanmaz krom 201 talaşı almaktayız. Krom hurda alanlar yazımızı dolaşmalısınız. Hurda paslanmaz krom alan Mustafakemalpaşa hurdacı işletmesiyiz.

Krom ile nikel işlem gördüğünde paslanmaz oluşturulur. Sert yapısından dolayı zırhlı araçların kaplamaları dahil çoğu alanda hurda krom kullanıldığı biliniyor. Adresten krom 304 kalite hurda, krom paslanmaz 310 kalite hurdası, paslanmaz krom 316 kalite hurdası, paslanmaz krom 316 hurda, paslanmaz krom 310 kalite hurda talaşı, 304 krom paslanmaz hurdası talaşı alımı yapıyoruz.

Mustafakemalpaşa’da Alüminyum Hurdası Alanlar

Sitemizdeki Mustafakemalpaşa alüminyum kilo fiyatını üyelerimizle paylaşmaktayız. Hurda alüminyum alan yerler başlıklı içeriğe göz atabilirsiniz Alüminyum sert kartel hurdası, hurda alüminyum profil, hurda alüminyum piston, hurda alüminyum kalıp, hurda araiş alan hurdacı firmasıyız. Alüminyum, atom numarası 13 ‘dür. Gümüş renkte, sünek metaller arasındadır. Levha, alüminyum talaş hurdası, alüminyum kutu, alüminyum imalat artığı hurdası, hurda alüminyum radyatör alımı yapmaktayız. Bursa Mustafakemalpaşa’da alüminyum hurdası alanlar içinde öncüyüz. Konumdan hurda klima alüminyum radyatör, alüminyum curuf hurdası, alüminyum alikobant içi siyah, hurda profil eloksallı alüminyum almak için irtibat kurmanızı beklemekteyiz. Siz kıymetli müşterilerimizin destekleriyle Mustafakemalpaşa genelinde her geçen gün profesyonelleşiyoruz.

Hurdacı firmamıza verdiğiniz destek için saygılar sunarız. Her türlü yüksek tonajlı alüminyum hurda alım satımı yapılır.
Mustafakemalpaşa hurda alüminyum fiyatları hakkında bilgi almak için firmamıza ulaşın. Alüminyum sac levha hurdası, hurda alüminyum jant, alüminyum tel hurdası, alüminyum bakırlı petek, alüminyum tas tabak, hurda alüminyum tencere için nakit ödeme veriyoruz.

Mustafakemalpaşa’da Pirinç Sarı Hurda Alanlar

Mustafakemalpaşa hurdacı firma Kumsal Metal adına hurda sarı alanlar içindeyiz. Mustafakemalpaşada hurda fosfor bronz (Cusn8), hurda sarı oto radyatörü, hurda sarı musluk vana, sarı kırkambar, MS-58 sarı külçe hurdası, hurda su saati, sarı pirinç talaşı alan yerler içindeyiz.

Sayfamızda paylaşılan Mustafakemalpaşa sarı pirinç hurdası fiyat listesini üyelerimizle haftalık olarak paylaşıyoruz. Sayfamızdaki sarı hurdası alanlar metini inceleyin.
Mustafakemalpaşa hurda sarı fiyatları öğrenmek için arayın. Mustafakemalpaşa hurdacı Kumsal Metal olarak hurda sarı talaşı, pirinç sarı araiş, hurda sarı çubuk ucu, araiş sarı, hurda sarı pirinç araiş MS-70 almaktayız.

Mustafakemalpaşa’da Demir Hurda Alan En Yakın Firma

Yerinden tufal hurda, asansör hurdaları, demir kapı, demir yangın merdiveni, demir pencere korkuluğu, alımında Mustafakemalpaşa’daki rakiplerimizden yüksek fiyat sunuyoruz. Hurda demir, yer yüzünde en çok çıkarılan madenler içerisindedir. Bu sayfadaki Mustafakemalpaşa demir kilo fiyatını bedelsiz yollamaktayız. Tonajlı hurda demir pik, inşaat yıkım hurdası, demir döküm hurda, hurda inşaat demiri çubuğu (parça), inşaat demir hurdası alırız.

Hurda demir alan geri dönüşümcüler arasında bulunuyoruz. Mustafakemalpaşa genelinde hurda toplama demir, teneke, demir talaş hurda, hurda extra demir, DKP demir alan hurdacıyız. Anlık hurda demir fiyatları öğrenmek için gecikmeden arayabilirsiniz. Demir hurdası fiyatları konusunun olduğu bağlantıya tıklayın.

Mustafakemalpaşa Sac Hurda Alımı

Varil, çatı, sandviç panel, kapı üretimi sırasında kullanıldığı bilinmektedir. Çeşitli uçak ve gemi gövdelerinde, tekerlekli vasıtaların gövdesinde sıklıkla kullanılmaktadır. Varil, straforlu sandviç panel, çatı, kapı üretimlerinde sac levhası kullanılmaktadır. Tüm bu saydığımız malzemelerin atılına hurda sac denir. Sac; demirin kalın veya ince levha şekline getirilen halidir. Haddelemeyle farklı inceliklerde düzleştirilir. İhtiyaca göre belirlenmiş ölçü ve boyutlarda kesilmektedir.

Sac hurdası geri dönüşüm yapan hurdacılarca satın alınır. Bağ gumelesi tavanı kapatmak amacı ile kullanımı uygun olan hurda sac temin ediyoruz. Mustafakemalpaşa sac hurda alım satımı yaptığımız yerler içindedir.

Anlık Güncel Mustafakemalpaşa Hurda Fiyatları

Buradaki Mustafakemalpaşa hurda fiyatları anlık olarak güncellenmektedir. Kumsal Metal olarak bütün alımlarımızı en güncel Mustafakemalpaşa hurda fiyatları ile tamamlamaktayız. Anlık hurda fiyatları öğrenmek için hemen arayın. Sayfamızdaki hurda fiyatları 2021 metini inceleyin.

Jeneratör Hurdası Alım Satımı

Bilindiği gibi her malzemenin ömrünü tamamlayarak daha fazla kullanılamaz hale gelmesi olasıdır. Ancak 2.el jeneratörler çalışmıyor olsada değerlidir. Yaşamı kolaylaştırılan elektriğin karşılanamadığı verilemediği yerlerde jeneratör kullanılmaktadır.

Hurda jeneratör alıyoruz.
Mustafakemalpaşa hurda jeneratör fiyatları için arayınız. İkinci el jeneratör hurdası satanlar firmamızdan fiyat teklifi isteyiniz.

Mustafakemalpaşa da Hurda Çinko Alanlar

Mavimsi açık gri renktedir. Antik dönemlerden bu yana bilinmektedir. Lakin malesef üretim biçimi ve kullanımı tam öğrenilemediğinden diğer metaller ile karıştırılarak element olarak kullanılmıştır.

Elementler içerisinde bulunan çinko amonyak, siyanür, halojen, amin iyonlarıyla bileşikler oluşturuyor. Mustafakemalpaşa’da çinko çatı hurdası, çinko levha hurdası ticareti yapan hurdacı firmasıyız. Çinko madeni, yerkabuğunda en fazla miktarda bulunabilen metal elementlerdendir.

Mustafakemalpaşa 2. El Endüstriyel Mutfak Ekipmanları Alım Satımı

Espresso makineleri, kıyma çekme makineleri, su sebilleri, mısır makineleri, tabldot, bakır çay otomatı, ayran makinesi alıyoruz. Depolarımızdaki hamur yoğurma kazanı, döner ocağı, teşhir dolapları, restorant tipi 4 gözlü ocak, salata dolapları, dinlendirme küveti, krom paslanmaz evye, davlumbaz, sanayi tipi aspiratör ve benzeri endüstriyel otel ve mutfak aletlerini görebilmeniz amacıyla almak isteyenleri depolarımıza bakmaya davet etmekteyiz. 2.el çelik tencere, kazan, tepsi, tava, bardak kurutma makineleri, tezgah altı dolaplar, bardak, tabak, servis bıçağı, tabak tezgahı satanlar bizimle iletişim kurabilirsiniz. Endüstriyel restoran malzemeleri almaktayız. Temiz durumda bulaşık makinaları, buz makineleri, pansiyon tipi çamaşır makinaları, mermer tezgah, tezgah üstü dolaplar, pizza dolabı alımı yapıyoruz.

Plastik Hurdası Alan Hurdacı Firmalar

Mustafakemalpaşa hurdacısı olarak jelatin, polipropilen moblen hurdası, ABS plastik, polistiren almaktayız.
Mustafakemalpaşa hurda plastik pimapen fiyatları için arayınız. En yüksek fiyatlarla beyaz şeffaf naylon, pimapen imalat artığı, kırmızı ve mavi kapak hurda, kırkambar plastik, hurda pet şişe alım satımlarında güncel fiyat sunuyoruz.

Plastik hurda, Azot (N), hidrojen (H), Oksijen, Karbon ve bazı organik ya da inorganik elementler içeren monomer ve polimer malzemelerin ismidir.

İkinci El İnşaat Malzemeleri Satan Yerler

Bursa Mustafakemalpaşa ilçesi çevresinde yıkılmış apartman vs. binalardan ayrılan yeni gibi ikinci el kapı, mutfak dolabı, pencere alan hurdacı firmalar içerisindeyiz. Bunun ile birlikte ne yazık ki işi bırakan fabrikalardan aldığımız defolu fayans ve kalebodurlar, tavan, kiremit, su geçirmez laminant ekonomik fiyata piyasaya sunuyoruz.

İnşatlarda boya makinesi, inşaat vinci, alçı sıva karıştırma mikseri, harç karıştırma makinesi ikinci el inşaat iskelesi, ikinci el plywood satılıktır.

Çelik Çatı ve Konstrüksiyon Sökümü

Mustafakemalpaşa çelik konstrüksiyon bina sökülmesinde Yirmi altı tecrübeye sahip çalışanlarımız ile güvenli hizmetler vermekteyiz. Hızlı kapatma bakımından en sağlam çelik satı sistemleridir. Metal çatı, kenet çatı, panel çatı, skylight, hareketli cam çatı, polikarbon çatı, tonoz çatı vb çeşitleri bulunmaktadır. Tüm bu çelik çatı biçimlerinin yıkım söküm işleri birbirinden değişik yöntemlerle tamamlanır. Tüm kapalı alanlar için en önemli alan hiç şüphesiz çatıdır. Çelik çatı daha uzun ömürlüdür. Çelik çatı söküm işlerini özenle yapıyoruz. Söküm sonrası kalan çelik parçalar geri dönüşüme kazandırılmaktadır. Çelik yapı prefabrike spor salonları söküm işi tamamlanırken binanın inşaat projeleri dikkatlice incelenmelidir. Bu şekilde ikinci el çatı makasları ve ikinci el çelik konstrüksiyon malzemesi olarak satılabilecekler değerlendirilebilir.

Mustafakemalpaşa da Hurda Kurşun Alanlar

Mustafakemalpaşa hurdacı Kumsal Metal olarak kurşun oluk, kurşun levha hurdası, Cami minare kurşunu, kurşun boru alıyoruz. Ayrıca Mustafakemalpaşada çinko hurdası almaya devam ediyoruz. Hurda çinko satacak yerler arayışındaysanız numaralarımızı gece gündüz aramadan karar vermeyin. Kurşun yüzlerce yıldan günümüze kullanılan metaldir. Dünyada doğal olarak rastlanmaktadır.

Kurşun cevherleri kazma, patlatma, kırma ve öğütme vb aşamalardan geçmektedir. Daha sonra ekstraktif metalurjik yöntemleriyle kullanılabilir biçime getirilir. Hayatı kolaylaştırmak için benzin katkısında, askeri mühimmatlarda, akülerin imalatında, alaşım üretiminde, kablo izolasyonu, pigmentlerde, radyasyon yalıtımlarında kurşuna yer verilmektedir.

Mustafakemalpaşa Karton Hurdası Alım Satımı

Kitap alan hurdacı hakkındaki mutlaka ziyaret edin. Mustafakemalpaşa’da kağıt hurdası alan geri dönüşümcüler içindeyiz. Değerinden yüksek fiyata koli, hurda renkli kağıt, beyaz kağıtlar, karton hurda alım satımı yapan hurdacılar içindeyiz. Adresten hurda defter, hurda kağıt peçete, A4 kağıt hurdası, hurda okul kitabı alım satımlarında alışkanlık haline getirdiğimiz ekstra müşkülpesentle satıcılara çok daha fazla miktarda kazanım etme imkanı sunuyoruz.
Mustafakemalpaşa hurda kağıt fiyatları hakkında bilgi edinmek için firmamıza ulaşabilirsiniz. Mustafakemalpaşada bristol kağıt hurdası, gazete hurdası, hurda kuşe kağıt alıyoruz.

Hurdacılar Sitesi Mustafakemalpaşa

Mustafakemalpaşa sanayi bölgesi hurdacıları içerisindeyiz. Hurdacılıkda ayrım yapmadan alıp satıyoruz. Nema 46, Nema 17, Nema 23, Nema 34 hurda step motor alım yapmaktayız.

Bursa Mustafakemalpaşa hurdacılar sitesi içerisinden profesyonelliği dilediğiniz yere getiriyoruz. Kesinlikle hurda araç veya motorsiklet hurdası alıp satmıyoruz. Bu neden ile hurda veya 2.el araç parçası için telefon kabul etmemekteyiz. Kuşkusuz Mustafakemalpaşa sanayisinde 2.el oto yedek parçası alıp satan yerler vardır. Rica ederiz bu tür istekleriniz için o işi yapanlarla iletişime geçiniz.

Nikel hurdası, karbür hurda, hurda motor, hurda titanyum, hurda imalat artığı alıyoruz.

Hurda Akü Alan Yerler

Aküler; otomobiller, motorsikletler, otobüsler benzeri taşıtlarla bir takım elektronik araç gereçlerde kullanılır. Ateşleme, çalıştırma ve aydınlatma gereken aletlerde kullanılmaktadır. Elektriği kimyasal biçimde depolayan ihtiyaç duyulduğunda elektrik enerjisi şeklinde veren depolara akü denir. Mustafakemalpaşa’da kuru akü hurdaları, hurda küçük akü, sulu akü hurda hizmetlerini ayağınıza getirdik. Akü, sadece ateşleme işlemlerinde kullanmayla sınırlı kalmazlar. Bununla birlikte alıcılara elektrik akımı iletmek, amperajı dengelemek gereğinden fazla devirde alternatörün üreteceği voltaj düzenlemek maksadı ile akülerin işidir.
Mustafakemalpaşa hurda akü fiyatları öğrenmek için yetkililerimizle irtibata geçebilirsiniz.

Mustafakemalpaşa’da Hurda Raf Alanlar

Genellikle yenilen takıcılar tarafından satışa sunulan mağaza rafları, çelik raf hurdası, hurda market rafı, reyonlar, demir raflar içinden seçtiğimiz sıfır gibi ikinci el raf satışı yapıyoruz. İkinci el raf hurdası ihtiyaçlarınızı karşılıyoruz.. Daha detaylı bilgiye ulaşmak için hurda raf hakkındaki konumuza göz atmanız yeterlidir.

Çelik raf hurdası alıyoruz. Mustafakemalpaşa hurda raf fiyatları istemek için mobil numaramızı aramanız yeterli olacaktır.

Mustafakemalpaşa’da Fabrika Sökümü

Mustafakemalpaşa’da fabrika yıkımı işinde lideriz. Her inşa edilen yapının inşa projeleri birbirinden farklılık göstermektedir. Bu nedenle yıkım gereksinimleri farklı olabilir.

Sökümden önce sökümü teklif edilen iş yerinin detaylı bir şekilde incelenmesi gerekir. Bina yıkım işi yapmak iş güvenliği ve ekosistemin korunması açısından risk taşıyan işler arasındadır. Uzmanlık alanı yıkım olan personellerce yapılmalıdır.

Mustafakemalpaşada Elektronik Hurdası Alan Firmalar

Her türlü elektrikli ev aletleri alımlarında nakit ödemeler yapıyoruz. Masa üstü Bilgisayar Hurdası SATA hard disk, bozuk modem, sunucu, tonerli yazıcı, DDR Rulo, LCD monitör, yeni nesil anakarat, ses kartı, fotokopi makinesi, CPU işlemci, ekrankartı, güç kaynağı, fotoğraf tarayıcı, ram, elektronik kart almaktayız. Termik röleler, adaptör, elektrik panosu, röle, IOS telefon işlemcileri, kontaktörler, trafo, GSM baz kartları almaktayız. Mini buzdolabı, fırın, klima, kombi, fön makinesi, terazi, vantilatör, merdaneli çamaşır makinesi, ütü, çay kahve makinesi, ütü masası, bulaşık makineleri, ocak alımı yapıyoruz.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir